Tacopedia. The taco encyclopedia

Holtz, Déborah/Mena, Juan Carlos

• The definitive encyclopedia of tacos that taps into street food and Mexican culture – in a cool, punchy, and fun visual package.

• 250 photos of tacos, salsas, and more; 100 recipes; interviews, stories, illustrations, and maps.

• Collected after 5 years of research, covering every state of Mexico, a comprehensive guide highlighting the abundance of all varieties of tacos – a universally beloved food with a fervent following.

Editorial: Phaidon
Colección: Food/Cook
Categoría: Cuerpo y mente
Tema: Cocina, alimentos y dietas
Clasificación Dewey: 641.5972 - Cocina mexicana.
Clasificación BISAC CKB031000 (Cocina / Regional y Étnica / General)
Clasificación BIC WBA (Cocina general y recetas)
ISBN: 9780714870472
Páginas: 320
Año: 2015
Formato / Peso: 19.7 x 25.1 x 3 (cm) / 340 (gramos)
Precio: $565.00 MX / ND
Derechos de venta para: Hispanoamérica (excepto Puerto Rico)
Etiquetas: Tacopedia. The taco encyclopedia; México; gastronomía; comida típica; tacos; tortillas; Deborah Holtz; Juan Carlos Mena
VER FICHA DEWEY COMPLETA

Sistema de clasificación Melvil Dewey DGME

641.5972
H65
2015

   Tacopedia / Debora Holtz, Juan Carlos Mena. -- London : Phaidon, 2015.

319 p. : il. col. ; 25 x 20 x 3 cm.

Notas:
Subtítulo del lomo: The taco encyclopedia

ISBN 978-0-7148-7047-2

1. Cocina mexicana. 2. Tacos -- México. I. t.

Imprimir
Tacopedia. The taco encyclopedia